WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 10 de febrer del 2010

Convocatòria de 220 places d’informadors contra els incendis.

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) conjuntament amb la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments, desenvolupen des de fa uns quants anys el Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de les comarques de Barcelona.Les persones interessades en participar al procés de selecció han d'omplir el formulari de sol·licitud, i presentar-lo a l'ADF del municipi que proposi com a primera opció o a l'Ajuntament corresponent, fins el dia 19 de febrer de 2010 a les 11:00h.
+info: www.selecciopvi.com/informadors.asp

VACANCES EN FAMILIA – Preinscripcions obertes

Ja ha començat el període de preinscripció per aconseguir unes vacances familiars a preus molt avantatjosos en albergs de la Generalitat.
Els períodes per passar uns dies de vacances poden ser: Setmana Santa, l’estiu, els ponts de maig, la Diada, Tots Sants i desembre.
El programa pretén ser un ajut addicional a les famílies amb infants petits.
Totes les famílies interessades poden realitzar la seva inscripció prèvia, des d’avui fins al 22 de febrer a través dels web www.xanascat.cat i www.gencat.cat/dasc/SPFDC o bé al telèfon 012 d’Atenció Ciutadana.

KVLAR fotoperiodistes - Cursos de fotografia digital i fotoperiodisme

Obertes les inscripcions als nous cursos de fotografia digital i fotoperiodisme.
Curs de fotografia digital de 50h. de durada i es realitzarà dilluns i dimecres de 18 a 21h o dissabtes de 10 a 12h a la UAB.
Curs de fotoperiodisme de 30h. de durada i es realitzarà dimarts i dijous de 18 a 21h. a la UAB.
Per a inscripcions o més informació dels cursos podeu contactar a:

info@fotoperiodistes.org i www.fotoperiodistes.org