WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 18 de febrer del 2010

1ª MIGDIADA JOVE - 6 de març

El proper dia 6 de març, a partir de les 17h a l’Espai Tolrà tots teniu una cita.
Si voleu gaudir de una jornada cultural i festiva amb els Joves com a centre de interès, l’entitat castellarenca Grup 3 ha organitzat un munt de concerts de joves locals, exhibicions de breakdance, hip hop i parkour i diferents debats i entrevistes al voltant dels joves i el seu entorn. Esteu tots convidats pares, mares, avis, joves ....,
us hi esperem a tots !!!

L’Estiu és Teu ! 2010


La Secretaria General de Joventut programa les estades d’estiu a diferents albergs i posa un total de 11.191 places per a nois i noies de 5 a 16 anys. Enguany s’incorporen noves tipologies d’estada , les de circ i les de veu. També es duran a terme les estades de rugbi, korbal i handbol. Les famílies monoparentals gaudiran d’una beca de descompte d’un 10%.
El període de preisncripcions començarà el 23 de febrer a les 12 hores del migdia i s’acabarà el 16 de març. Es podrà fer aquesta a http://www.xanascat.cat/ i al telèfon 012.
+info: El Punt (Espai Jove)

VACANCES EN FAMILIA – Preinscripcions obertes


Ja ha començat el període de preinscripció per aconseguir unes vacances familiars a preus molt avantatjosos en albergs de la Generalitat.
Els períodes per passar uns dies de vacances poden ser: Setmana Santa, l’estiu, els ponts de maig, la Diada, Tots Sants i desembre.
El programa pretén ser un ajut addicional a les famílies amb infants petits.
Totes les famílies interessades poden realitzar la seva inscripció prèvia, des d’avui fins al 22 de febrer a través dels web http://www.xanascat.cat/ i www.gencat.cat/dasc/SPFDC o bé al telèfon 012 d’Atenció Ciutadana.

Concurs de fotografia - 14a Setmana Verda -


Totes aquelles persones que teniu fotografies relacionades amb l’agricultura i la ramaderia, podeu lliurar un màxim de dues obres al Departament de Medi Ambient (C. Sant Llorenç, 7 - Cal Botafoc) o al SAC fins el divendres 26 de febrer de 2010.
Les obres presentades s’exposaran del 8 al 20 de març al Mercat Municipal.