WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 25 de febrer del 2010

BEQUES - CONNECTA’T DEL CARNET JOVE!

L’Agència Catalana de la Joventut ha obert una nova convocatòria del programa Connecta’t del Carnet Jove, amb l’objectiu d’afavorir els processos d’emancipació de les persones joves. A la convocatòria hi poden accedir joves que tinguin entre 16 a 30 anys i siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta de cinc beques, que compten amb la col•laboració de diverses empreses i entitats de cada sector. Enguany, les propostes es centren en els àmbits del còmic, la il•lustració, la fotografia, la ràdio i la premsa escrita. Les cinc convocatòries, dotades amb 5.000 € cadascuna.

+info: www.carnetjove.cat/connectat/

CONCURS LLIGA’T A LA MÚSICA

Després de l'èxit de l'any passat, la segona edició del concurs Lliga't a la música ha donat el tret de sortida i torna amb l'objectiu que el certamen sigui la primera gran oportunitat per a joves grups de música o solistes que resideixin en qualsevol dels territoris de llengua catalana. El premi que obtindrà el guanyador del Lliga't serà un val de compra de 1.000 euros en material musical, un mínim d'un concert en directe, la classificació directament entre els 20 primers grups del concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música i la participació en el CD recopilatori que publicarà l'esmentat concurs l'any vinent.

Les inscripcions es poden fer fins al 31 de març de 2010 a: www.terceravia.org/lligat