WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 18 de març del 2010

CAMPS DE TREBALL INTERNACIONALS

Encara no tens decidit que faràs aquest estiu? Si una de les opcions és participar en un Camp de treball t’informem que ja pots consultar l’oferta de camps de treball internacional per a l’estiu, obert a joves de 18 a 35 anys.
Les inscripcions comencen el 17 de març i les places es concedeixen per ordre d’inscripció.

+info: http://www.cocat.org/

28è SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC DE BARCELONA

En aquesta nova edició, que es farà del 6 al 9 de maig al Palau 8 de la Fira de Barcelona, el saló torna a comptar amb un excepcional llistat d’autors convidats. Han confirmat la presencia de noms com Tardi, Gilbert Shelton, Jeff Smith, Tanino Liberatore o Lewis Trondheim, entre altres, y d’autors molts populars entre altres lectors de còmics de superhérois, como Ethan Van Sciver.
+info: http://www.ficomic.com/

MERCAT ARTESANO & MUSICAL JOVE

Aquest proper divendres 19 de març a banda de diferents actes y les tradicionals parades d’aliments artesanal, durant tota la Diada de Sant Josep podrem gaudir d’un tastet d’aquesta iniciativa jove que s’instal•larà al carrer de Sala Boadella. Es tracta d’un mercat artesanal en què es podran trobar diverses propostes d’un col•lectiu d’artistes joves de la vila. Així, aquests joves instal•laran set parades on vendran productes elaborats per ells mateixos, tals com treballs amb cuir, vidre i objectes fets amb materials reciclats.
Aquesta fira la podrem gaudir mensualment a diferents espais públics de la vila, el proper serà el dia 10 d’abril a la Plaça Calissó.

+info: elpunt@castellarvalles.cat

BOLLYWOOD

22 de març a les 18h: Classe oberta de bollywood + berenar per a tothom. Vine a ballar amb la master class de la professora del monogràfic de bollywood. Fes correr la veu. Quants més serem més riurem!



TRENCACLOSQUES GEGANTS

Del 22 al 25 de març (cada tarda de 16:30h a 20:00h): Fem puzzles gegants! Concurs de construcció de puzzles gegants. Fes el teu grup, de 3 persones, i vine a l'Espai Jove a participar-hi!