WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 24 de març del 2010

Breakers de l’Espai Jove



Dos grups de breakers de l’Espai Jove van participar el passat divendres, 19 de març, a la 2a Batalla de Breakdance, que va tenir lloc a Sabadell. El concurs, coorgantizat pels espais joves de Castellar del Vallès, Sabadell Sud, Can Puiggener i Torromeu, va comptar amb la participació d’un total de nou grups procedents de la província de Barcelona.

Els balladors castellarencs Breakers Revenge Crew (David, Carles, Àlex, Markiño i Omar), van classificar-se en tercer lloc i van endur-se com a premi un val per a la compra de material esportiu i un quadre recordatori del seu triomf. L’altre grup del municipi duia per nom Toy Project Crew (Ivan, Matías, Marc i Oriol). Tots els participants van obtenir un diploma, certificant la seva participació en la convocatòria i un cd amb música per practicar.

La segona edició Batalla de Breakdance va tenir lloc a l’Espai Jove del Districte Sud de Sabadell, situat al barri de la Creu de Barberà. Els espais joves de Castellar i Sabadell van organitzar la primera edició d’aquest concurs el passat mes de desembre. Segons està previst, l’Espai Jove de Castellar acollirà aquesta primavera una tercera edició d’aquest certamen, tot i que les dates encara estan per concretar.

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS A INICIATIVES DE GRUPS DE JOVES (SGJ)

És a dir, que si no esteu formalitzats com a entitat juvenil però teniu moltes coses en ment, projectes per desenvolupar i dinamitzar al poble o pels mateixos joves...no dubteu en consultar les Bases d'aquesta convocatòria!!!

El termini de presentació de sol•licituds acaba el 12 d’abril de 2010. El dia 11 d’abril és diumenge i s’allarga un dia el termini que s’indica al DOGC. Us recomanem que presenteu la sol•licitud abans del termini indicat per tal d’evitar possibles imprevistos de darrera hora. Recordar-vos que també podeu presentar la sol•licitud a qualsevol oficina de correus fins el mateix 12 d’abril. Tanmateix, si ho presenteu a una oficina de correus, cal que tingueu present que heu de portar el sobre obert i a l’oficina de correus us han de segellar directament la sol•licitud (el segell en el sobre tancat no té cap valor).

+info:  www20.gencat.cat/portal/site/Joventut/

IIIa EDICIÓ DEL CONCURS “JOVES I CONDUCCIÓ”

Adreçat especialment a joves de parla catalana d’entre 13 i 18 anys, enguany s’accepten els següents formats: cançó, relat, fotografia i vídeo.
Visita l’espai web del concurs per saber els àmbits temàtics actius, inscriu-te i molta sort!

+info: http://www.jovesiconduccio.cat/

CAMPS DE VOLUNTARIAT 2010, TENS TOT UN MÓN

Ja ha començat la temporada de camps de voluntariat! Busca al cercador de camps del Servei Civil Internacional i comença a pensar en el teu camp de voluntariat, i pregunta'ls si tens qualsevol dubte.

Més informació sobre els camps de voluntariat al correu electrònic outgoing@sci-cat.org i al telèfon 934417079 (pregunta per Simona)

+info: http://www.sci-cat.org/