WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 29 d’abril del 2010

SONACAST.10 - (CONCERT A L’ESPAI JOVE) - 8 de MAIG

El proper dissabte 8 de maig a les 22h. a la 01h a l’Espai Jove podrem gaudir d’una nova cita al Sonacast amb dos concerts en directe.

L’entrada serà gratuïta i haurà servei de bar.

Qui no vingui és perquè no sap el que es perd.

Esteu tots convidats!!!.

+ info a: www.elpunt@hotmail.com

III MERCAT D’ARTESANIA I MUSICA JOVE – 8 maig 2010

El proper dissabte 8 de maig a la Plaça d’Era en Petasques de 12 a 24h. podrem gaudir d’una nova edició del mercat d’artesania i musica jove.

Els artistes instal•laran més d’una desena de parades on vendran productes elaborats per ells mateixos, tals com treballs amb cuir, vidre i objectes fets amb materials reciclats i moltes altre novetats que et sorprendran.

També gaudirem cap al vespre d’un concert en viu a càrrec del grup Los 7 enanitos i diferents Dj’s.

Aquesta fira la podrem gaudir mensualment, la propera serà el dia 5 de juny.

Estàs convidat!!!!!

+info: elpunt@castellarvalles.cat

SOL•LICITUD DE SUBVENCIÓ PER ENTITATS SENSE AFANY DE LUCRE (Castellar del Vallès)

Si sou associació, fundació o grup de persones físiques i esteu interessats en rebre subvenció per la realització d'activitats o actuacions a Castellar del Vallès durant l'any en curs, podeu presentar la sol•licitud corresponent del 11 d'abril fins el 10 de maig a les oficines del SAC.
+info: http://www.castellarvalles.cat/

PROJECTE CARNET JOVE SOLIDARI!

Visita el nou web del carnet jove, una eina informativa, pedagògica i educativa per fomentar el consum responsable.
Hi trobaràs jocs i sortejos, propostes de mobilitat sostenible, botigues i punts de venda de comerç just d'arreu de Catalunya... i molt més!

També inclou un concurs de peces de vídeo que hauran de mostrar exemples de consum responsable i de proximitat. L’autor de la millor proposta guanyarà un viatge de turisme responsable al Kurdistan per a dues persones a l’agost. T'animes?

+ info a: www.carnetjove.cat/cjsolidari/

CARNET JOVE - ON LINE -

A partir de dilluns 1 de febrer, els i les joves d'entre 14 i 29 anys podran tramitar el Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya a través del web www.carnetjove.cat. Aquesta tramitació electrònica se suma al sistema habitual de tramitació a través de la xarxa d'oficines de “la Caixa”.