WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dilluns, 19 de juliol del 2010

CINEMA A LA FRESCA – EL SECRETO DE SUS OJOS –

El proper dimarts 20 de juliol a les 22h. podrem gaudir a la Plaça Catalunya d’una nova sessió de cinema a la fresca, amb la projecció de la pel•lícula El Secreto de sus ojos.
Benjamí Espósito ha treballat tota la vida com empleat en un Jutjat Penal. Ara acaba de jubilar-se, i per a ocupar les seves hores lliures decideix escriure una novel•la. No es proposa imaginar una història inventada. No ho necessita. Disposa, en el seu propi passat com funcionari judicial, d'una història real commovedora i tràgica de la qual ha estat testimoni privilegiat.

A tots aquells que us animeu, ens veiem el dimarts a les 22h. a la Plaça Catalunya.

CURS DE MONITOR DE LLEURE

El proper mes de Setembre es realitzarà una nova edició del Curs de Monitors en el Lleure.
Tots aquells que estigueu interessats en obtenir aquesta titulació podeu passar per El Punt i us facilitarem tota la informació.
En breu obrirem les places d’inscripció.

+ info a: www.elpunt@hotmail.com

BEQUES – CURS ACADÈMIC 2010 - 2011

De cara al curs acadèmic 2010-2011, el Ministeri d'Educació obre dues convocatòries de beques per a l'estudi, de caràcter general (per estudiar a la pròpia comunitat autònoma) i de mobilitat (per estudiar a una comunitat autònoma diferent a la del domicili familiar).
Les convocatòries estan adreçades, per una banda, a estudiants universitaris, i, per l'altra, a alumnat d'ensenyaments postobligatoris i superiors no universitaris.
Les persones interessades han de lliurar la sol•licitud al centre educatiu on es realitzaran els estudis el proper curs 2010-2011.
-Ajudes per a estudis universitaris
Fins al 15 d'octubre de 2010, poden sol•licitar
-Ajudes per a estudis postobligatoris i superiors no universitaris
Fins al 30 de setembre de 2010, poden sol•licitar

+ info a: www.educacion.es