WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 18 de novembre del 2010

SONACAST.10 - (CONCERT A L’ESPAI JOVE)

El proper dissabte 20 de novembre de les 22h a la 01h a l’Espai Jove podrem gaudir d’una nova cita al Sonacast amb dos grups en directe, SPOILER i DOUBLE AM.
L’entrada serà gratuïta.
Qui no vingui no sap el que es perd. Esteu tots convidats!!!

+ info a: www.elpunt@hotmail.com

CANVIS PROVES D‘ACCÉS A CICLES FORMATIUS





Hi ha nous temaris per a la convocatòria de les proves del 2011 als cicles formatius, tan de grau mitjà com de grau superior, de formació professional, arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius.
Si en voleu més informació podeu passar per El Punt o consultar al web del Departament d’Educació.

+ info a: www.gencat.cat/temes/cat/educacio.htm

PROGRAMA SUMA'T 2010: ORIENTACIÓ, FORMACIÓ I FEINA

Si teniu entre 18 i 24 anys, no heu finalitzat l'ESO i busqueu feina, podeu participar-hi i rebre orientació laboral, aprendre les competències necessàries per treballar i formar-vos en empreses durant 6 mesos.
El programa, combina accions d'orientació i formació amb l'oportunitat d'adquirir experiència professional treballant en empreses de sectors amb un elevat potencial de feina.
Les actuacions ocupacionals a desenvolupar són:
1- Orientació: tutorització i acompanyament per a la inserció laboral
2- Formació
3- Contracte laboral per a la formació (6 mesos)

+ info a: www.oficinadetreball.cat

APROFITA ELS CAPS DE SETMANA A MEITAT DE PREU!

Vols sortir a fer un tomb amb la colla? ¿Vols viure la natura, fer esport, conèixer altres joves o, simplement, desconnectar? El programa Escapades Carnet Jove (e-CJ) t’ho posa fàcil. Amb el Carnet Jove i els albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), podràs gaudir d’un cap de setmana lluny de casa i viure noves experiències a un preu immillorable. Apunta-t’hi i ni tu ni la teva butxaca no us en penedireu.

+ info a: www.carnetjove.cat