WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dilluns, 29 de novembre del 2010

PROGRAMA D’ACTIVITATS 2011 – EL MIRADOR


Del 22 de novembre al 3 de desembre s’obren les preinscripcions a les activitats programades per aquest trimestre. Del 6 al 23 de desembre s’obre el període de matriculació i podeu adreçar-vos presencialment al SAC de El Mirador o a l’OAC Espai Tolrà (es requereix targeta de dèbit o crèdit). Entre la oferta formativa trobareu diferents cursos relacionats amb la informàtica, creativitat , habilitats socials, arts gràfiques i altres ofertes molt interessants.
 

+ info a: www.castellarvalles.cat

11è PREMI DE RELATS CURT

Si ets dona i t’agrada escriure, el Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família coorganitzen l'11a edició del Premi de relats curts amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona.

Les participants poden presentar, en català o castellà, un màxim de dos relats inèdits i de temàtica lliure. Els relats es poden presentar fins al 13 de febrer de 2011 al Punt d'Informació del Centre Cívic Sagrada Família (c/ Provença, 480) o per correu electrònic.
 
+ info a: www.ccsagradafamilia.net

WORLD PRESS PHOTO 2010 -- del 4 novembre al 8 desembre 2010

Photographic Social Vision presenta per sisena vegada consecutiva l’exposició World Press Photo al públic barceloní. La mostra itinerant, que en la seva passada edició va assolir els 35.000 visitants, és considerada mundialment com la més important en l’àmbit del fotoperiodisme per la qualitat de les fotografies, així com pel debat i la crítica que generen cada un dels treballs presentats. Una cita amb els esdeveniments socials, polítics, culturals i esportius de l’últim any que serveix d’aparador als millors fotoreporters del moment a la vegada que els ofereix una oportunitat de presentar un treball moltes vegades censurat pels governs i els mitjans.
+ info a: www.cccb.org