WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

divendres, 11 de febrer del 2011

CURS DE MONITOR DE LLEURE – Inscripcions obertes

Per a tots aquells que estigueu interessats en fer el Curs de Monitors en el Lleure, dir-vos que encara hi ha places lliures.
Tots aquells que estigueu interessats  en obtenir aquesta titulació podeu passar per El Punt (c/Portugal, 2) i us facilitarem tota la informació.

+ info a: 937143427 o www.elpunt@hotmail.com

CONCURS DE DIBUIX MACEDÒNIA “Els nens dels altres”

Si tens més de 16 anys i t'agrada dibuixar, entra en aquest apartat i consulta les bases del concurs que organitzen El Mirador i el grup Macedònia. Tens temps per enviar el teu dibuix fins al 30 d'abril.

+ info a: www.castellarvalles.cat

AQUEST HIVERN, ESCAPA’T A LA NEU

Vols anar a esquiar o a practicar altres activitats de neu als Pirineus d’una forma econòmica i no saps com fer-ho? Doncs pren nota de les propostes que t’ofereixen la Xanascat i el Carnet Jove aquest hivern. Segur que en trobes una que s’ajusti a les teves necessitats.

+ info a: www.xanascat.cat

EXPOSICIÓ “Dies de Cine” de l’Arxiu d’Història de Castellar

La Mostra de Cinema de Castellar es posa en marxa aquest divendres, 11 de febrer, a les 19 hores, amb la inauguració de l’exposició “Dies de cine”, organitzada per l’Arxiu d’Història de Castellar i la Comissió BRAM! L’acte tindrà lloc a la Sala Polivalent d’El Mirador, situada al soterrani de l’antic Mercat Municipal i que s’ha adequat per acollir un nou espai permanent d’exposicions per a la vila.

“Dies de cine” estarà oberta de l’11 al 25 de febrer, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 h i de 16.00 a 20.30 h.

+ info a: www.castellarvalles.cat

LA WEB: WWW.OPCIONEMPLEO.COM

Aquest és un motor de cerca de feina, que incorpora ofertes de feina des de diverses fonts d'Internet de tot el món. Alhora, permet introduir diversos currículums des d'un mateix compte, bé amb el model que ofereix el portal, bé pujant-hi arxius. Es poden crear alertes personalitzades al nostre correu electrònic i fer cerques per sector o ubicació.