WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 17 de març del 2011

CURS DE INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA DIGITAL


L’Associació de Fotoperiodistes Kevlar, des de l’any 2006 dinamitzen activitats formatives en l’àmbit de la fotografia i el periodisme amb la particularitat que es porten a terme a Bosnia-Herzegovina, Croàcia i Sèrbia. El curs es adreçat a joves de 18 a 22 anys i del 3 al 14 de juliol de 2011.

+ info a: www.fotoperiodisteskevlar.org

ESTADA JUVENIL DE SURF

Estades d’estiu a Lanzarote? En un espai protegit dins de la Reserva de la Biosfera? Fent surf i altre moltes activitats? Conèixer gent de la meva edat i de tot Europa i parlar en anglès? Existeix? Doncs sí, i es diu Ocean Camp.

+ info a: www.oceansurfcamp.com

SALÓ D’ENSENYAMENT – 23 al 27 de MARÇ 2011

Al Saló trobaràs la major oferta d'estudis de batxillerat, universitaris i superiors, idiomes, formació ocupacional i complementària, cicles formatius d’FP i serveis a l'educació.
Et podràs informar de les titulacions vigents i assessorar-te de les opcions formatives que més s'adapten a les teves preferències i aptituds. És una gran oportunitat per decidir el teu futur acadèmic i professional. No t'ho perdis!
+ info a: www.ensenyament.com

CONCURS BOLLERÉ DE RELATS BREUS

L’Àrea d’Emancipació Juvenil de Blanes, torna a organitzar aquest concurs adreçat a totes aquelles persones joves entre 15 i 29 anys.
Els relats presentats a concurs hauran de tenir una extensió màxima de 6 fulls i de temàtica lliure. Els relats s’hauran de lliurar fins a l’11 de maig de 2011.

+ info a: www.blanesjove.cat