WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

divendres, 6 de maig del 2011

33è APLEC CASTELLAR VELL- 15 DE MAIG -


El 3r diumenge de maig a partir de les 9h. arriba el 33è Aplec de Castellar Vell.
Aquest se celebra, des de l'any 1979, al voltant de l'antiga església medieval de Sant Esteve de Castellar. La diada, organitzada per l'Ajuntament i una comissió formada per diferents entitats i col·lectius, és un bon motiu de trobada dels castellarencs. Té com a principal atractiu el concurs d'arrossaires, però es fan activitats diverses durant tot el dia, com el concurs de flors boscanes i dibuixos a llapis, les ballades de bastons i gitanes i les sardanes.
a:
info a: www.castellarvalles.cat

PREINSCRIPCIÓ CURS 2011-12 ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA


El període de preinscripció de nous alumnes al curs 2011-2012 de l’Escola Municipal de Música Torre començarà el proper dilluns dia 2 de maig, i s’allargarà fins al divendres 13 d’aquest mateix mes.
El procés es podrà formalitzar a la mateixa escola, situada al carrer de Caldes, núm. 56 (tel. 93 714 43 22), de dilluns a divendres 15.30 a 20.30 hores, mentre que la matriculació es podrà dur a terme del 13 al 17 de juny, també a la mateixa escola i durant el mateix horari..
+ info a: www.castellarvalles.cat

Aquest concurs que neix de la Facultat d’informàtica de la UPC té com a objectiu explorar i reflexionar , des d’una perspectiva visual, sobre el tema “la informàtica és més, la informàtica està present a tot arreu”.
La fotografia més votada a cada categoria, s’endurà el premi que consisteix en una consola Xbox 360 amb Kinect.
Hi ha temps per enviar les fotografies fins el 21 de juny.
+ info a: www.ilovebits.fib.upc.edu/ilovebits/concurs-fotos.html