WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dilluns, 20 de juny del 2011

ACTIVITATS JULIOL JOVE 2011 - ESPAI JOVE

L’Espai Jove ha obert les inscripcions per participar en diferents propostes adreçades als usuaris d’aquest equipament que s’han organitzat durant el mes de juliol. Es tracta de diverses activitats que es duran a terme de dilluns a divendres i que inclouen, entre d’altres, tallers, activitats esportives, gimcanes i sortides a diferents indrets del municipi i també de fora de la vila que tindran lloc els dimarts i els dijous.
Les inscripcions, que es poden formalitzar a l’Espai Jove, situat al carrer de Portugal, 2C (tel. 93 715 80 06, a/e. espaijove@castellarvalles.cat), seran per setmanes, i inclouran així un ventall de propostes que es realitzaran a diferents espais i equipaments.

+ info a: www.castellarvalles.cat

PROGRAMACIÓ D’ESTIU A EL MIRADOR

Aquest Juny i Juliol, El mirador us ofereix formació per fer més agradable l’inici de l’estiu. Entre la seva oferta de formació trobarem: Taller de blogs i xarxes socials (16h.), Fotografia de viatge (12h.), Taller de video de vacances (15h.) e Iniciació a la cata de vins (6h.).

Els col·lectius que poden gaudir de descompte són els joves menors de 30 anys, gent gran a partir de 65 anys, o aturats inscrits al DPEIO.