WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

divendres, 23 de setembre del 2011

EL LINDY HOP ARRIBA A CASTELLAR de la mà de SONA SWING !!!!!

El lindy hop és un estil de ball per a parelles amb música swing que alguns nord-americans de raça negra van popularitzar a Nova York cap als anys 1920, com una derivació del xarleston. Ràpidament es va estendre per tots els Estats Units durant els anys 1930 i, més tard, a d’altre països. Actualment és força popular a Catalunya y a ciutats com Barcelona i Terrassa.

Així doncs, a partir del 10 d’octubre aquells interessats podran participar al curs d’iniciació que es portarà a terme els dilluns de 21h a 22h a la Sala Blava de l’Espai Tolrà.
El dilluns dia 10, a les 21h, la classe serà oberta i gratuïta per a tothom.
+ info a: sonaswingcastellar@gmail.com  i/o  625120990 / 656268222

OPEN ROCKMELÓ 2011 / 2012

OPEN ROCKMELÓ  2011 / 2012 
Aquest és un concurs per a grups musicals de les Comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès i Maresme.
Vuit grups seleccionats entre tots els inscrits participaran a les dues finals dels dies 19 i 26 de novembre a la Sala Polivalent la Torreta de Montmeló.
El guanyador del concurs es decidirà entre els vots populars dels assistents a les dues finals i el criteri d’ACEM.

+ info a: http://es.scribd.com/doc/65118871/bases-open-rockmelo-1

BARCELONA ACCIÓ MUSICAL (BAM)

BARCELONA ACCIÓ MUSICAL  (BAM).         del 22 al 24/09

Ja tornen a ser aquí les festes de la Mercè, i amb elles, una nova edició del Barcelona Acció Musical (BAM).
Des de les cançons de bressol folk de Maïa Vidal fins a la contundent electrònica de Zomby o Mondkopf, des dels delicats Anímic fins als salvatges Za!, els quatre escenaris del centre de la ciutat (places Reial, del Rei, Joan Coromines i dels Àngels) i el parc del Fòrum tornaran a ser testimonis del bo i millor de l'escena local i internacional. Caldrà buscar, triar i remenar a la programació per decidir-se.
+ info a: http://www.bcn.cat/bam

"THAT'S ENGLISH!".

"THAT'S ENGLISH!".                               PROPERES INSCRIPCIONS!

Els cursos d'ensenyament a distància d'anglès That's English! que ofereixen les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI), són una alternativa per aprendre anglès des de casa. El programa imparteix els tres primers cursos d'anglès del pla d'estudis de les EOI, a majors de 16 anys que no estiguin matriculats en anglès a cap EOI (ni en la modalitat presencial ni per lliure, durant el mateix curs acadèmic).
La preinscripció per a nous alumnes es realitzarà del 19 al 21 de setembre, i per antics alumnes, a partir del 26 de setembre.
 + info a: http://ioc.xtec.cat/educacio/