WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dimecres, 5 d’octubre del 2011

EN UN MUNDO MEJOR - 07/10/2011 – AUDITORI MUNICIPAL MIQUEL PONT

Anton és un idealista mèdic danès que treballa en un camp de refugiats d'un país africà que està en guerra. La seva dona i el seu fill Elia viuen sols a Dinamarca. El nen és maltractat a l'escola pels seus companys i se sent aïllat. Però quan arriba al col·legi Christian, un nen orfe de mare que expressa el seu dolor per mitjà de la violència, ell i Elia simpatitzen i es fan amics. El problema és que aquesta amistat es converteix en un perillós joc de venjança i ràbia que, a més de pertorbar la vida de les seves famílies, porta a Anton a qüestionar-se els seus ideals.

+ info a: www.clubcinemacastellar.com

BCN VisualSound

La 9a edició del Festival Barcelona VisualSound es realitzarà del 7 al 17 de febrer de 2012 en diferents espais de Barcelona.
Aquest festival de creació jove en l'àmbit audiovisual esdevé un espai d'exhibició i una plataforma de difusió per a joves realitzadors i realitzadores disposats a mostrar el seu talent.
Ja s'hi poden començar a presentar obres en onze categories: animació, banda sonora original (BSO), disseny de web, documental de contingut social, documental de muntanya-aventura-natura, ficció, tràilers falsos, vídeo clip, vídeo creació, video publicitari i 2 minuts en un dia.
El termini de lliurament de les obres finalitza el 25 de novembre de 2011, a excepció de la categoria 2 minuts en 1 dia que acabarà 24 hores després de l'inici de la competició.

ACTIC - nivell 3

Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Això és el que significa ACTIC, el certificat acreditatiu que emet la Generalitat i que permet als majors de 16 anys demostrar quin nivell de competències en TIC tenen davant de qualsevol empresa o administració pública. Aquest divendres s’obren les inscripcions pel nivell 3, l’avançat. Ara, a més, si estàs a l’atur, la taxa per poder realitzar l’examen és gratuïta.
+ info a: www.actic.cat