WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dilluns, 17 d’octubre del 2011

AJUTS UNIVERSITARIS

L'Obra Social de CatalunyaCaixa presenta la convocatòria d'ajuts universitàris 2011-2012, que té l'objectiu de fomentar l'esforç i l'excel·lència acadèmica. 
A través d'aquest programa, CatalunyaCaixa ajuda els estudiants que inicien els seus estudis universitaris, premiant-ne el rendiment acadèmic, per donar suport als seus projectes de formació.
El període de sol·licituds inicia el 15 de juliol i finalitza el 31 d'octubre.

ARCOTICKET

Amb un esperit similar a l'Articket, que permet visitar set museus i centres d'art de la ciutat de Barcelona durant sis mesos, neix l'Arcoticket, un nou multitiquet, que en aquest cas permet visitar sis fundacions privades en un any.
Creat per Turisme de Barcelona, l'Arcoticket, a un preu de 15 euros, ofereix una reducció del 50% respecte a les tarifes dels diferents museus.
+ info a: elpunt@castellarvalles.cat

PORTAL FEINA ACTIVA


Un portal de portals, especialitzat en l’ocupació. Aquest és el propòsit del web de la Generalitat Feina Activa que vol centralitzar les ofertes laborals que fins ara els usuaris havien de cercar disseminades en quatre portals privats. Els qui en busqueu, ara teniu una nova eina per facilitar-vos la feina de buscar feina.