WEB JOVENTUT CASTELLAR DEL VALLÈS

dijous, 26 de gener del 2012

Nova proposta Vacances en Família 2012

El Departament de Benestar Social i Família obrirà el 30 de gener el període de preinscripcions al programa “Vacances en família”.

El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys, residents a Catalunya, la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d'alt interès turístic i cultural de Catalunya. El programa té com a objectiu posar en valor el temps que comparteixen els membres de la família en passar junts un temps de lleure, i així intensificar els seus vincles afectius durant aquesta estada.

A la vegada, es pretén potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya. D'aquesta manera, s'intensifica encara més l'orientació social al servei de la ciutadania dels albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut.

Famílies destinatàries i procés d'inscripció:
El programa amplia per primera vegada les condicions de participació a totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d'edat (0 a 17 anys), de manera que tindrà un caràcter universal. Els participants al “Vacances en Família” tindran la possibilitat de passar unes vacances als albergs de la Generalitat en diferents èpoques de l'any i de diferent durada. Els períodes són: Setmana Santa, l'estiu, els ponts de maig, de la Diada, d'octubre, de Tots Sants i de desembre, i els caps de setmana de març del 2012 a febrer del 2013.

CINEJOVE

El proper divendres 27 de gener a les 17:30h a l'Espai Jove tindrà lloc la primera sessió del CINEJOVE.   

CINEJOVE és un projecte ideat per un grup de joves que assisteixen a diari a l'Espai Jove. Aquest projecte ha estat impulsat amb la volutat d'acostar el cine al públic jove de Castellar, tractar temes d'interè i gaudir en companyia d'amics del cinema que més ens agrada.

Podeu proposar les pel·lícules que us agradaria veure a l'Espai Jove. Cada setmana, via facebook es proposaran tres pel·lícules, i la més votada serà l'escollida per la propera sessió del Cinejove.
Aquesta setmana us presentem les següents pel·lícules:
- Up
- Ratatouille
- Step Up 3

http://www.facebook.com/events/112990275489725/

TRANSGLOSADORS

Transglosadors és una jornada d'improvisació que pretén abarcar des de la glosa al hip-hop com els dos extrems estètics d'estil de música que utilitzen la paraula, amb una rima i mètrica concreta i la música, com a mitjà d'expressió.
A més intenta generar espais per facilitar la democratització de la generació de discurs amb la música.
És una activitat gratuïta.
El proper 4 de febrer, a la Farinera del Clot de Barcelona, se celebra l'edició d'enguany.
 
Cor de Carxofa